Hybel

                                                              

    Sinds begin dit schooljaar woont  Iris op hybel (kamers) in Volda.  Ze deelt een kelderhybel met Randi en ze hebben het reuze naar hun zin. Iris gaat in Ørsta naar de vgs ze doet daar handwerk en dessign. Randi gaat in Volda naar school en doet daar media en communication. Ze halen samen boodschappen, koken samen enz. Het gaat dus goed met beide dames. Af en toe hebben ze taco avond, dan komen andere vriendinnen bij hun eten en kijken ze daarna nog een film. Als er iemand jarig is was ze al eens uit eten gegaan, chinees en italiaans. Over de kelderhybel valt ook niet te klagen. Ze hebben allebei een eigen kamer, er is een keuken, badkamer met wasmachine en droger, woonkamer, drooghok en er is zelfs nog een kamer over. Daar hebben ze nu eetkamer van gemaakt.  En uitzicht over volda en fjord. Maar wij en Iris zijn altijd weer blij als het weekend of vakantie is, want dan is ze thuis!

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder Geen categorie

2 Reacties op “Hybel

 1. Kan me voorstellen dat jullie zich verheugen op het weekend! Wel mooie ruimtes hoor, echt wel groot met twee man(vrouwtjes, hi hi). Nu het is het ja weekend, dus is ze bij jullie thuis. Heerlijk! Hier erg lekker weer, zonnetje schijnt, word 22 graden, dus ideaal!
  Lieve groetjes aan allemaal,
  Nicole

  • Hei Nicole,
   Iris was nu 1 weekje thuis (herfstvakantie). Hier is het ook mooie weer, we gaan nu even buiten koffie drinken en daarna werken met Iris samen.. Maar daar kunnen we tussendoor ook lekker buiten zitten.
   Hilsen og ein stor klem,
   Sandy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s