Tentamen Lisa

Vorige week had Lisa tentamens, dat is natuurlijk spannend, het laatste schooljaar. Maandag kreeg ze het thema voor het examen Noors te horen. Het thema voor Noors was skulle bere vere morosamt (het zou alleen maar leuk moeten zijn). Daar krijgen ze dan een pak papieren van die ze moeten doorlezen. Dinsdag had ze Nynorsk tentamen ze moet dan opdrachten maken en schrijven in div. stijlen, over een item dat ze zelf heeft uitgezocht. Woensdag was tenamten Bokmål, dat hoeft Lisa niet te maken omdat ze pas 2 jaar in Noorwegen woont. Daarvoor doet zij gewoon Nynorsk, dat is de schrijf, lees en spreektaal dat ze hier op school leren. Donderdag was gewoon school met de voorbereiding op het Engels tentamen. Het thema was tijd Lisa had voor the christmas carol gekozen. Ze vertelde dat toen ze van school kwam. Zij kon zich de film niet meer herinneren. Ik google en ja, hoor… We keken de trail van de christmas carol van Walt Disney. We hebben deze gedownload maar was natuurlijk niet binnen voor de volgende dag. Lisa heeft haar tentamen Engels gemaakt en ’s avonds de film gekeken. Dinsdag de week erna had ze nog tentamen wiskunde. Het eerst deel moet ze zelf maken zonder hulpmiddelen, het 2de deel mag met hulpmiddelen gemaakt. Ze was blij toen de tentamens om waren, maar ze heeft goed haar best gedaan. Nu wachten op de punten. Ze is hier goed vooruit gegaan ten opzichten van Nederland en dat in een andere taal. John en ik zijn dan ook super trots op haar!

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder een gewone dag, School

3 Reacties op “Tentamen Lisa

 1. Mercedita

  je hebt je best gedaan Lisa, daar kun je nu niets meer aan veranderen, maar wat wij zo horen van mama en van jou zelf, heb je het gewoon goed gedaan!! Een pluim voor jou, wat de uitslag dan ook is!

  X “tante” Mercedita

 2. Mercedita

  oh ja Lisa, ben benieuwd wat je van dat grappige thema “school zou alleen maar leuk moeten zijn” hebt gemaakt. In de klas waar ik dit jaar werk is het motto: “Alle Dagen Feest!! En dan niet in de letterlijke zin van het motto maar als er maar elke dag iets ( hoe klein dan ook) gebeurt waar je je goed bij hebt gevoeld, dan heb je al “feest” ! Leuk hé?

  X van mij

 3. Wow, heb jij ff hard gewerkt, Lisa! Nou, nou, ik vind het allemaal heel knap hoor al haal allemaal zesjes, in die twee jaar dat je daar bent heb je al zoveel geleerd!!
  Succes nog en ik duim voor n goede uitslag!
  Lieve groetjes,
  Nicole

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s