Noorse vlag

Dit was een rommelig weekje. Maandag hadden Iris en ik vrij genomen om bij te komen van het reizen en op de beurs staan. Een beetje gewassen en de strijk weggedaan. Dinsdagmorgen Iris naar school en hybel. Ik had een beetje thuis gedaan en voelde mij niet helemaal fit. Woensdag werken in de keuken van het bejaardenhuis. Ik kreeg telefoontje van Iris dat ze door de lerares naar huis was gestuurd omdat ze ziek was. Ze had de griep en ik zei dat ze met de bus naar huis moest komen, want ze zou zeker de volgende dag niet beter zijn. Donderdag had ik eindelijk een transportfirma gevonden die mijn hertenvellen naar Ølensvåg gaat brengen. Het was wel even een heen en weer gebel maar het is gelukt, dinsdag worden ze afgehaald! Verder nog wat telefoontjes en mailtjes gedaan en gehad. Daarna en vrijdag heb ik nog wat verstelwerk van een klant gedaan. Er was een bijzonder ding, ik moest een Noorse vlag herstellen en kreeg daar hulp bij. Lisa had de hele week gewoon school, John gewoon gewerkt met vandaag en morgen cursus en Iris blijft tot en met zondag lekker thuis!

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder een gewone dag, werken

2 Reacties op “Noorse vlag

 1. Hi hi grote hulp, geloof ik! Ja dat is weer eens iets anders dan een rits of zo…
  Dus gezellig bij jullie dit weekend, hopelijk is Iris al wat beter en kunnen jullie iets gezelligs doen dit weekend!
  Hier zonnig en koud!
  Lieve groetjes,
  Nicole

 2. Lieve Sandy,

  Ja, allerlei ‘handige handjes’ die deze vlag wel weer in ere zullen herstellen. Thuis krijg ik ook altijd àlle hulp met al mijn werkzaamheden. Poezen zijn zo lekker nieuwsgierig van huis uit.
  Zeg je zei dat je moeite had met het lezen van mijn blog in het engels maar bovenaan is een vertaler. Dat is soms wel ‘lachen’ geblazen maar je red je daar best mee omdat het vlúg gaat en met de foto’s erbij is het duidelijk genoeg.

  Liefs en beterschap voor iedereen. Kennelijk is de winter zo dat een mens onontkoombaar is aan e.o.a. ziektebeeld. Zelf had ik een week lang lusteloosheid, duizelig en hoge koorts maar ben nu gelukkig weer fit. Je voelt je een ander mens.

  Mariette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s