Verjaardag Iris

Vorige week dinsdag was Iris jarig. Het was de eerste verjaardag dat ze niet thuis was, want zij woont op hybel in Volda. Natuurlijk hadden wij haar gebeld om te feliciteren. Toen vertelde zij al een leuk verhaal. Ze was naar de Rema1000 gegaan om iets in te kopen want zij zou op de hybel ook een beetje haar verjaardag vieren met vriendinnen. Ze had aan de kassa gestaan was er een jongen die haar feliciteerde. Maar zij kende die jongen niet en dacht nog hoe weet hij dat ik jarig ben. Al gauw was ze erachter dat nationale vrouwendag was. Ja, Iris had dus dubbel feest. De jongen feliciteerde overigens alle vrouwen. Zo had Randi(hybelvriendin) onder de gymles haar klas gefilmd en die feliciteerde Iris ook om de beurt. ’s Avonds kwamen Camilla, Veronica op bezoek. Ze keken een film samen met Joakim en Randi.

Vrijdag hield ze een klein feestje thuis. Ze kwam met Karita en Camilla thuis, de andere 2 meisjes konden helaas niet komen. John maakte de tacovulling en ik dekte de tafel. De dames vermaakte zich met kaartenspel en Uno. Iedereen kon de taco’s zelf vullen en wij aten gezellig samen. Daarna nog even naar de winkel dat is handig nu die tot 20.00 uur open zijn. De damens waren tussendoor naar Titania en Pipi even buiten. Terug thuis moest ik nog even een rolgebak klaar maken en alles klaarzetten voor de koffie en taart. Toen wij aan de koffie en taart begonnen kon Iris toch niet meer wachten met het uitpakken van haar pakjes die vanuit Nederland waren gekomen. Iedereen bedankt voor de leuke kaarten en kadootjes!  Wij hadden nog even gezellig samen gekletst voordat ze een film gingen kijken. Ik had nog pizzasnurrer gemaakt voor ’s avonds samen bij de chips. Ik ben toen gaan slapen, maar dat lukte voor een deel. Opeens hoorde ik ze zingen, ze waren sing a star aan het spelen. I.v.m de afstanden bleven Karita en Camilla hier slapen.

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder Feest, Slappe av, Weekend

2 Reacties op “Verjaardag Iris

 1. Lieve Sandy,

  Iris dan alsnog gefeliciteerd; ze blijkt een léuke verjaardag te hebben gehad! Ik durf te wedden dat ze die nog tot de vólgende dag; héél vroeg gevierd heeft.
  Ja, hier zijn de winkels 24/7 open dat betekent dus 24 uur en 7 dagen van de week! Voor ons is het zó wennen als we in Nederland zijn; daar is alles dicht. Ook op maandagochtend vaak en dat vanaf zaterdagmiddag… Jeetje wat een gekruidenier nog. Maar ja, mogelijk richten ze zich toch langzaamaan meer naar de werkende vrouwen die ná hun werk nog graag iets kunnen doen.

  Geniet van het leven in jullie noordelijke plek en blijf gezond; dat is het allervoornaamste!

  Liefs,

  Mariette

 2. Wat leuk zeg, dat ze zo’n leuke dag had! Ik dacht al nu komt iets met die jongen, maar nee….vrouwendag…nou ja zeg, wanneer worden wij hier ns gefeliciteerd? Ik weet dat de internationale vrouwendag bestaat, maar ben nog nooit ervoor gefeliciteerd!
  Lieve groetjes!
  Nicole

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s