Wandeling

Het was de hele week al mooi weer, vaak met de zon erbij. Vandaag had ik nog eens een zaterdag vrij! Samen de boodschappen doen, koffie drinken en de was buiten hangen. Iris was werken bij Helgøy gartneri, want over 2 weken komen de komkommerplantjes en tomaten. Lisa had nog spierpijn van de skidag. Maar door het goede weer, was de sneeuw nu gesmolten. Daarom besloten John en ik de berg op te gaan samen met de honden van Jan. Wij merkten allebei dat we deze winter niet zoveel gewandeld of gelanglaufd hadden. Maar we zijn een aardig stuk omhoog geweest, totdat wij op sneeuwhoogte kwamen. Toen besloten wij om toch maar weer naar onder te gaan. Want het is nogal glad op de smeltende sneeuw en daarbij hadden wij ook 4 honden mee. Maar wij hadden wel genoten van onze voorjaarswandeling en de honden zeer zeker ook!

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Het weer, Lente, Vrij!, Weekend

3 Reacties op “Wandeling

 1. Lieve Sandy,
  Lekker uitgewaaid dus; zoiets is práchtig om samen met de honden te doen. Je maakt me bijna ‘home sick’ om over tomaten en komkommerplantjes te schrijven. Daar ben ik mee opgegroeid als tuindersdochter… Ja, het gaat nooit helemaal uit je bloed.
  Maar jullie klinken enthousiast in elk geval, geniet van het betere weer. Heb mijn avontuur over Japan op de blog staan. Nadat ik gisteren wist dat hun daar veilig zijn heb ik het gepubliceerd; had gewacht omdat we eerst geen contact konden krijgen. Bleken ze een week zonder stroom te hebben gezeten en natuurlijk ook geen internet dan. Het doet wel pijn te weten hoe mooi het daar was en dat met name Sendai het zwaarst getroffen gebied is… Laten we hopen dat ze voldoende hulp krijgen en ook geestelijk de steun om weer opnieuw te beginnen.
  Liefs,

  Mariette

 2. Heerlijk hoor! Hier was ook prachtig weer, wel fris, maar heerlijke zon!
  Ik zie dat jij nog je skibroek draagt Sandy…
  Fijne avond!
  ♥Nicole

 3. Lieve Sandy,
  Heb net even opgezocht waar Fiskå ligt, dus in het zuiden van Noorwegen…
  Over dat walvlees eten, je weet de Japanse Sushi is zoiets van rauw dus het is moeilijk te zeggen. Een klein vierkant blokje en ik kan gewoonweg àlles eten, maakt mij niet uit ‘fair game’ ben ik altijd. Maar om het te kunnen beschrijven zou je het vaker moeten eten en ook apart, niet bij zoveel andere dingen. Maar lelijk vond ik het niet. In Indonesië aten we vaker dingen waarvan Pieter mij telkens vroeg; ‘wat is dít’… omdat ik Bahasa Indonsesia kon zou ik dus alles moeten vragen, uitleggen etc. Geen zin in en ik antwoordde hem altijd: ‘verstand op nul en doorslíkken…’ Als er zóveel mensen van kunnen leven (zelfs overbevolking) dan kunnen wij het ook wel aan. Nooit ziek geweest ook.
  Wel mooi om met jullie woef-beesten zo lekker de bergen in te trekken. Fris en natuurlijk schóne lucht bij jullie. Hier bij ons ook hoor maar níet in Atlanta (2½ uur rijden) daar hangt vaak een smog. We redden het hier wel.
  Leuk samen met de burgemeester in de kas komkommerplantjes planten. Hier is burgemeester zijn maar een bijbaantje hoor, niet zoals in Nederland. Ze hebben allemaal nog een eigen baan.
  Okay, dat was even bijpraten – tot de volgende keer!

  Liefs,

  Mariette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s