Weekje Nederland 3

Vrijdag was er weer feest! Maar ook nu wist pap niet alles. Pap, John, Iris en Lisa brachten wij naar Kerkrade. Daar is dan altijd weekmarkt en zij gingen vis eten. Pap en John maatjes en de dames kibbeling. Ze kwamen ook Arnt en Turid tegen, maar die wilde geen maatje proeven, wel kibbeling. Mam en ik gingen snel nog boodschappen halen, thuis opruimen en alles klaarmaken voor het ’s avonds. Gelukkig had ik nog even tijd om te rusten. Daarna kwamen de andere thuis. Iedereen ging zich klaarmaken. Pap had van Arnt en Turid een t-shirt met foto’s van Nordstranda erop gekregen, dat moest hij bij deze gelegenheid aandoen. Voor deze speciale verjaardag hadden wij ook de nichtjes en neef uitgenodigd. Anja had daarvoor leuke uitnodigingen gemaakt met foto erop. En het eten werd gebracht, allemaal lekkere hapjes. Voor Arnt en Turid was het leuk omdat ze nu eens een feest in een ander land meemaken. Het was in elk geval een gezellige verjaardag en zeker leuk om de familie weer eens te zien en bijpraten.

Zaterdag morgen na het ontbijt eerst maar eens opruimen. Onze neefjes waren ook blijven slapen dus was het een vol huis. Na het opruimen gingen wij nog even de DM drogist leeg kopen voor zover het in het koffer gaat. Daarna nog eventjes bij vrienden langs bijkletsen. We moesten op tijd thuis want mam had pasta gemaakt. Dat was de enigste dag dat ze voor ons gekookt had. Want we wilden dat mam ook een paar vrije dagen had. Arnt en Turid waren die dag naar Kerkrade gewandeld. ’s Avonds gingen wij met hun naar Kerkrade. Wij hadden i.v.m tijdgebrek met verschillende mensen in een cafe afgesproken. We wisten niet precies wie er allemaal zouden komen. Nou er waren genoeg mensen gekomen, familie, vrienden en vrienden van de manege.
Het was een gezellige avond! Helaas heeft de fotocamera op een tafel gestaan maar niemand heeft foto’s gemaakt. Toen wij ’s avonds naar huis wilde gaan, had John zin in frites. Volgens de anderen was er geen friture meer open. Dus wilde wij naar de auto van vrienden lopen, toen een vriendin riep dat er een fritewagen bij een ander cafe op de hoek stond. Wij er naar toe, zagen wij een juf van de basisschool waar Iris bij in de klas had gezeten. Ik zei dat Iris eerst moest gaan om te kijken of de juf haar kende. Jawel de juf had Iris herkend, zeker toen ze ons ook zag. Want de juf dacht nog even die zijn toch in Noorwegen. Ondertussen dat wij op de frites wachten konden wij even bijkletsen. Nadat wij klaar waren met eten. Brachten vrienden ons naar huis met eigenlijk teveel personen in de auto maar gezellig was het ritje naar huis. Wij hopen hun dan ook een keertje in Norge te begroeten met fritewagen hihihi.

20111109-185050.jpg

20111109-185059.jpg

20111109-185107.jpg

20111109-185307.jpg

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Bezoek, Feest, Vakantie

3 Reacties op “Weekje Nederland 3

 1. Ton en Ingrid

  hahaha, wij (die vrienden) zullen alvast de aardappels beginnen te schillen…
  heerlijk gezellig knus was me dat in een auto he ?
  als jullie met sinterklaas er nog om kunnen lachen als de zak van sint opengaat dan hebben we ons best er zeker aan gedaan om jullie te verwennen.
  lieve groet uit limbozuid..
  en zoals turid zei: Adiejuh Wa..

 2. Hi hi zie ze al komen met de friteswagen…ha haEn ja die vrijdagavond was heeel leuk! Moeten jullie volgende keer weer doen hoor!
  Fijne avond nog!
  Nnicole

 3. Lieve Sandy,
  Het lijkt er wel op dat jullie buren een goed idee kregen van de Limburgse gezelligheid. Of zit ik ernaast? Je laat dit in het blog niet uitkomen. Het is wel eens moeilijk om als buitenstaander de draad op te nemen maar het lukt wel.
  Lieve groetjes,
  Mariette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s