Sneeuw!

Afgelopen weekend was er van alles wat te doen!
Het begon vrijdag toen was ik jarig. Bezoek, werken, telefoontjes, kaartjes en pakjes openmaken… Maar het was een gezellige dag! Allemaal bedankt voor de lieve felicitaties!

Zaterdag stond ik al om 9.00 uur bij Jan aan de deur om de prijzen van de lootjes op te halen. Waarna ik na het combisentrum ging. Daar moest ik alle prijzen uitstallen, zodat de mensen die lootjes kochten, konden zien wat er te winnen was. Ik zat daar tot 13.00 uur mijn best te doen om nog wat lootjes te verkopen. Esther van de speelgoedwinkel en die ook bij ons in de straat woont kwam af en toe kijken hoe het ging en bijkletsen. Er waren mooie prijzen te winnen en de trekking van de lootjes was zondag. Toen ik klaar was met de lootjes moest ik nog 1 uurtje werken, gelukkig kreeg ik hulp van Lisa. Ondertussen hadden John, Iris en Dulf de boodschappen gehaald. Thuis lekker koffie gedronken met een stuk vlaai erbij. Even uitrusten op de bank… Daarna moest ik nog zomen maken in een groot tafelkleed dat een kadootje voor Turid was. Turid was zaterdag jarig en daar gingen wij ’s avonds heen. Het werd een gezellige avond. En het begon te sneeuwen! Dus door de sneeuw naar huis…

Zondag toen wij opstonden was het nog steeds wit! Dat was al een tijdje geleden dat wij sneeuw hadden ergens voor de kerst. Gezamenlijk ontbeten, aankleden, koffie en naar Kirchroa bellen hoe het met feestvierders was. Daarna naar buiten met de slee! Helaas was het natte sneeuw, niet echt fijn. Maar we konden toch even sleeën, daarna zij John en ik een stukje gewandeld. ’s Middags was het tijd om naar ons buurthuis te gaan, daar was basar. Basar wil zeggen dat je er koffie met taart en nog meer lootjes kunt kopen. Maar ook even gezellig met de buurtgenoten bijkletsen. Helaas hadden wij alleen maar gesponsord en niets gewonnen…

20120222-195639.jpg

20120222-195710.jpg

20120222-195807.jpg

20120222-195505.jpg

20120222-195913.jpg

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Het weer, Weekend, Winter

3 Reacties op “Sneeuw!

 1. Lieve Sandy,

  Leuk te lezen dat je een fijne verjaardag had. En die sneeuw was nog een bonus, zij het niet echt perfect.
  Geniet samen van je winter zolang het nog kan.
  Liefs,

  Mariette

 2. Dat ziet er ja prachtig uit zo met die sneeuw! Het lijkt me dat het een vol maar gezellig weekend was, toch?! En…de Carnaval gemist? Wij hebben de zolder opgeruimd! Ha ha Isabeau heeft wel goed gevierd!
  Hoe ging het met Lisa en de kindertjes met Canaval vieren?
  Lg, Nicole

 3. Hoi Sandy,

  Wat lief van je! Heel erg bedankt,ik zal het onthouden!

  Beetje laat, maar nog van harte gefeliciteerd! Sneeuw bij jullie, dat is bijna niet voor te stellen! Is het koud ook? Ik neem aan van wel!
  Hier zijn de temparaturen nu echt lenteachtig! De vogels zingen het hoogste lied al, zo heel vroeg in de morgen!

  Fijne week.

  Groetjes uit Limburg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s