Mooi weer!

Mooi weer en vrij hebben deze combinatie lijkt soms wel zelden maar zo af en toe lukt het. Toen wij bezig waren met de grote schoonmaak op school was het uiteraard stralend weer! In dat weekend regende het weer. Helaas voor het bruidspaar waar ik van 14.00 tot 2.00 uur heb gewerkt. Alleen ’s avonds was het even droog. Zondag uitrusten werd dus lekker op de bankhangen met voetjes hoog. Maandag had ik nog een opdracht thuis die klaar moest, zat ik lekker binnen achter de naaimachine. En ja, hoor dinsdag kwam het zonnetje. Doordat er thuis ook nog eens iets gebeuren moest, was het wel tusssendoor lekker buiten koffie drinken.

Afgelopen vrijdag had ik echt een dag vrij zonder iets… Ja, hoor de zon scheen volop! Wij dames hebben eerst boodschappen in het dorp gedaan. Bij de Ringo langs geweest en een boot gekocht voor de jeugd. Helaas hadden ze geen rode boot… Wij genoten van een heerlijk dag en avond!

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Het weer, Vrij!, Zomer

3 Reacties op “Mooi weer!

 1. Wat heerlijk dat het bij jullie zo goed weer is en jammer dat de boot niet rood is anders had ik gezongen…hi hi
  Hier na flink onweer en regen nu droog, maar fris hoor…bbbrrrr, hoop dat het volgende week zondag mooi is;dan staan we op de rommelmarkt;geld verdienen voor de vakantie…ha ha hhaaaa
  Lieve groeten!
  Nicole

 2. Mercedita

  Grappig zeg zo’n boot! Hebben Tosca en Ruben ook steeds op vakantie gehad, daar beleef je een hoop lol mee, veel zon, vaar en waterplezier!! Maar met mooi weer en een heerlijk terras lukt dat wel!!

  Lieve groetjes
  Mercedita

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s