Langlaufen

Afgelopen vrijdag is het er toch van gekomen. Wij hebben langlaufski’s gekocht! De meiden hadden al langlaufski’s. Die konden er al mee overweg. Vrijdag avond na het eten in het donker toch eens eventjes proberen. Maar dat werd niet veel, behalve dan vallen, opstaan en gillen! Zaterdag gingen we naar Syvde, øvreberg. Daar is een skipiste en loipe voor langlaufen. En daar gingen we dan, eerst wat onwennig. Gelukkig kregen we tips en hulp van andere mensen. Na 1 uur ploeteren met vallen en opstaan kwamen wij bij de eerste hut. Daar maakte even gebruik van voor een pauze.In de hut. In de hut was het gezellig want er waren nog meer mensen. Waar we ook een babbeltje mee maakte en samen koffie en chocomelk dronken. Ondertussen konden de ski’s ook even uitrusten. IMG_0897

Daarna gingen wij verder naar Vassdalsbu. De dames på ski!

Aktie!

John en Iris waren als eerste boven bij Vassedalsbu. Ik hoorde daar al mensen heia, heia roepen, dat waren de mensen die ons in het begin tips gaven. De mensen bij de hut vonden het een geweldige prestatie dat wij tot daar waren gekomen. Ook John Willy de gymleraar van Lisa was daar, hij zag ons beneden ook stuntelen. Maar had heel veel respect voor ons. En wat zien wij vandaag dat er een leuk stukje in de krant over ons staat met de eerste skitur!

 In de krant!

20130214-221234.jpg

Advertenties

1 reactie

Opgeslagen onder Sport, Winter

Een Reactie op “Langlaufen

  1. Lieve Sandy,
    Toch een leuk primeurtje of niet dan? Zo maak je fijn geschiedenis en heb je mooie herinneringen om op terug te kijken. Kun je trots op zijn.
    Lieve groetjes,
    Mariette

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s