Voorjaar …

Na een mooie winter koud maar met veel zon en weinig regen, sneeuw of wind. Laat het voorjaar nu op zich wachten. Hadden wij voor Pasen zo’n mooi en warm weer. Deze week is het hopeloos weer. Natte sneeuw, koud en dat in mei. Ik dacht april doet wat die wil…. De bergtoppen zijn weer wit, alleen aan de avond laat het zonnetje zich even zien. Dat het mei is en niet december merken wij aan dat het langer licht is. Als wij gaan slapen is het nog niet donker! En de schaapjes met de lammetjes staan ook weer buiten achter het huis in de wei.

20130504-170509.jpg

20130504-170603.jpg
Maar deze groentenplantjes mogen nog eventjes wachten voordat ze naar buiten gaan. We hebben nog nachtvorst.

20130504-170807.jpg

20130504-170844.jpg

20130504-171005.jpg

Advertenties

4 reacties

Opgeslagen onder Dieren, Het weer, Lente

4 Reacties op “Voorjaar …

 1. Beste Sandy,
  Ja, vreemd weer inderdaad. Zo kwamen wij ook thuis van de tropen in Curaçao naar een abnormaal koel en nát Georgia… Brrrr. Vanmorgen na de kerk merkte iemand op dat het januari weer was! Maar ook dat gaat wel weer voorbij. Leuk toch die lammetjes en hopelijk redden ze het met het nare weer. Ze hebben echter goeie jasjes aan!
  Liefs,
  Mariette
  gplus.to/MariettesBacktoBasics

 2. Ooooh wat leuk allemaal die kleine plantjes! Ik hoop dat het wat word; bij mij lukt dat nooit….

 3. Mercedita

  Bijna 3 weken later…..is het weer nu wel beter? En kunnen de plantjes al naar buiten? We hebben nog kleine komkommers, maggiplant en erwten voorgezaaid in potjes staan, heel veel heeft Ruben rechtstreeks in de tuin gezet, maar in die eerste twee weken was het wat koud, de week erna erg droog en nu weer erg nat…..dus misschien dat het hier ook moeizaam gaat…Hebben jullie in die groene pot maggiplant staan? Die van ons lijken niks te doen…..Veel succes met planten en uitplanten!

  Groetjes Mercedita

  • Hei Mercedita,

   Ja, we hebben inmiddels beter weer gehad! We hebben zelfs al gras gemaaid! Afgelopen lang weekend was het super weer, alleen hadden wij van alles te doen zodat er nog niets is ingeplant. De maggiplant staat inderdaad in de groene pot :-). Maar hier groeit ook niet alles binnen…..

   Groetjes Sandy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s